Fiabilitate în Perfomanță

Etrimax, etriere reconstruite integral

Precizie

Frânarea în siguranță necesită precizie. Etrierele Etrimax respectă cu cea mai mare precizie specificațiile producatorului camionului sau axei. Etrierele reconstruite de Etrimax sunt cele de care sistemul tău de frânare are nevoie.

Siguranță

Avem grijă să controlăm fiecare etrier Etrimax pentru ca de el va depinde siguranța ta și a celor dragi. Acum vei putea apăsa pedala de frână cu aceeași încredere, la fel ca și în prima zi a camionului!

Calitate

Etrierele noastre au o calitate ireproșabilă tocmai pentru că piesele folosite la reconstructie sunt piese de calitate. Toate piesele folosite în procesul de reconstruire sunt piese noi.

Fiabilitate

Alegând etrierele Etrimax, ai garanția faptului că acestea vor avea o durată de viață optimă. Astfel, vei beneficia de siguranța la condus, iar costurile de achiziție vor fi amortizate in scurt timp.

Beneficiu

Performanța Etrimax

Etrimax a fost creat din dorința unor specialiști în domeniul reconstructiei etrierelor de a oferi pieței din România fiabilitate in performanta. Etrimax este brand-ul care oferă clienților o gamă largă de etriere, ce cuprinde aproximativ 50 de etriere, potrivite pentru numeroase mărci de camioane, autobuze și semiremorci. Atunci când alegi un etier Etrimax, primești garanția calității ireproșabile, a fiabilității și a durabilității.

Furnizorii noștri de piese de schimb pentru etriere din Turcia și Europa ne-au pus la dispoziție experința lor de peste 10 ani în producția de echipamente originale OE. Fabricile în care se produc piesele pentru etrierele Etrimax sunt dotate cu tehnologie de ultima generație și sunt deservite de personal înalt calificat. Astfel, reușim să controlăm cu strictețe întreg fluxul de producție, de la proiectare până la testele de fiabilitate, pentru a ne asigura că îți putem garanta siguranța frânării.

50

Etrieri Diferiți

24

Mărci Auto

359

Clienți Multumiți

8

Beneficii Majore

717

Camioane Sigure

1

Calitate

Inspirăm multă:

Încredere

Toate etrierele Etrimax sunt refabricate cu ajutorul unor utilaje de ultimă generație, fiecare etrier fiind analizat si tratat in parte.

 Oferim doar:

Calitate

Verificăm cu atenție calitatea produselor pe întreg lanțul de refabricatie și testam individual, fiecare piesă produsă. Siguranța unei frânări corecte poate fi obținută doar cu etriere de calitate!

Analizăm cu:

Seriozitate

Îți punem la dispoziție etrierele și serviciile noastre cu promptitudine și seriozitate. Alegând Etrimax poți fi convins că toate etrierele vor ajunge la tine în cea mai bună stare.

Garantăm prin:

Certificări

Etrierele Etrimax sunt folosite de toate categoriile de transportatori in cele mai diverse conditii. Experienta noastra ajunge prin fiecare etrier la client.

Pozitionare pe Piață

Etrimax este brand-ul care oferă clienților o gamă largă de produse, ce cuprinde un nr. de 50 de etriere, potrivite pentru numeroase mărci de camioane, autobuze și semiremorci. Atunci când alegi un etrier Etrimax, primești garanția calității ireproșabile, a fiabilității și a durabilității. Îți punem la dispoziție produsele și serviciile noastre cu promptitudine și seriozitate.

65%

Valoare Economisită 

98%

Distributie Națională

85%

Recunoaștere Brand

100%

Beneficii Etrimax

Promisiunea Etrimax

Fiabilitate în Performanță

Brandul Etrmax și-a asumat să respecte cu strictețe specificațiile tehnice pentru fiecare etrier! Verificăm fiecare piesa pe întreg fluxul de refabricatie. Folosim piese de primă de calitate pentru a produce etriere fiabile și nu facem rabat pe fluxul tehnologic pentru a reduce costurile! Atenția la detalii și standardele stricte pe care le respectăm îți vor garanta siguranța frânării. Folosind etrierele Etrimax îți promitem că vei călca pedala de frână cu încredere!

Experiența Etrimax

Siguranță în Performanță

Știi că ai nevoie de etrierele Etrimax atunci când alegi calitatea pentru tine și cei dragi! Siguranța unei frânări corecte poate fi obținută cu etriere de calitate! Înainte de a pune un etrier pe piață, il verificăm și il testăm cu cea mai mare atenție. Noi am luat în calcul toate detaliile necesare unor piese sigure. Îți putem garata conformitatea cu cele mai inalte standarde de calitate din domeniu!

Beneficiile produselor Etrimax

Excelență

Prima regulă de care ținem cont atunci când refabricam un etrier Etrimax este să respectăm întotdeauna 100% atât caracteristicile originale, cât și cele referitoare la materialele folosite în refabricarea etrierelor.

Calitate

Etrierele de calitate provin în urma unor procese de refabricație atent controlate de specialiști în domeniu. Noi controlăm calitatea refabricari etrierelor pe întreg fluxul de producție.

Precizie

Frânarea în siguranță necesită precizie. Respectăm cu cea mai mare precizie specificațiile etrierelor de prim montaj. Etrierele Etrimax sunt cele de care sistemul tău de frânare are nevoie. Acum vei putea apăsa pedala de frână cu aceeași încredere, ca în prima zi!

Profesionalism

Profesionalismul este atributul care caracterizează toți angajații și furnizorii Etrimax! Echipa Etrimax este pregătită să ofere consultanță de specialitate și sfaturi personalizate pentru fiecare dintre clienții noștri. 

Fiabilitate

Alegând produsele Etrimax, ai garanția faptului că acestea vor avea o durată de viață optimă. Această calitate se regăsește la fiecare reper din potrofoliul nostru și îți permite să ai încredere în sistemul de frânare al mașinii tale.

Experiență

Etrierele Etrimax sunt folosite de toate categoriile de transportatori in cele mai diverse conditii. Experienta noastra ajunge prin fiecare etrier la client.

Siguranță

Specialiștii noștri testează și verifică atent toate piesele înainte ca acestea să ajungă în etriere! Avem grijă să controlăm și să testăm individual fiecare mecanism. Obiectivul nostru este siguranța și performanța sistemului de frânare!

Rentabilitate

Produsele Etrimax te vor ajuta să reduci costurile de întreținere ale sistemului de frânare. Astfel, utilizarea etrierelor Etrimax aduce cu sine și o reducere a costurilor de reparații, pe termen lung și o reducere a costurilor generate de staționarea camioanelor.

img

Cum recunoști un produs Etrimax?

Atunci când îți dorești să repari un etrier pentru autovehicului tău, caută-ne pe noi! Folosind etrierele Etrimax, vei putea apăsa din nou cu încredere pedala de frână. Noi ne-am asumat să respectăm cu strictețe specificațiile tehnice pentru fiecare produs! Verificăm traseul fiecărui produs pe întreg fluxul de refabricație. Atenția la detalii și standardele stricte pe care le respectăm îți vor garanta siguranța frânării. Nu facem rabat pe fluxul tehnologic pentru a reduce costurile! Toate etrierele vor ajunge la tine în cea mai bună stare. Mașina ta frânează la fel de bine ca în prima zi? Înseamnă că ai ales etrierele Etrimax!

Toate etrierele Etrimax vor ajunge la tine într-un ambalajul personalizat, cu logo-ul Etrimax și un cod EAN care îți asigură trasabilitatea produsului. Astfel, vei putea avea garanția că am respectat cele mai stricte procese de producție!

Corpul fiecărui etier reconstruit este sablat și grunduit înainte de a fi vopsit. Procedura ajută la preîntâmpinarea coroziunii și oferă o rezistență ridicată la diferențele de temperatură. Acum nu trebuie să îți faci griji nici în privința ruginii.

Fiecare etrier reconstruit Etrifix este verificat după montajul tuturor pieselor. Înainte de a pune un etrier reconstruit pe piația, il verificăm și il testăm cu cea mai mare atenție. Noi am luat în calcul toate detaliile necesare unor piese sigure!

img

De ce Etrimax?

Atunci când îți dorești să repari un etrier pentru autovehicului tău, caută-ne pe noi! Vei putea apăsa din nou cu încredere pedala de frână folosind etrierele Etrimax. Le vei recunoaște cu ușurință datorită ambalajului personalizat cu logo-ul Etrimax cu cod EAN care îți asigură trasabilitatea produsului. Alegand Etrimax poți fi convins că toate etrierele vor ajunge la tine în cea mai bună stare. Mașina ta frânează acum la fel de bine ca în prima zi? Înseamnă că ai ales piesele etrierele Etrimax!

Testimoniale

Finisajele etrierului sunt de cea mai bună calitate, îmi inspiră încredere! Mulțumesc, Etrimax!

Am cumpărat pentru prima dată Etrimax toamna trecută. De la montarea noului etrier nu am avut deloc probleme. Sunt mulțumit de achiziția mea și recomand cu încredere Etrimax!

Prețurile sunt exact cum ar trebui să fie, raportate la calitatea oferită. Firma mea va rămâne mereu o clientă fidelă.

Când le-am cumpărat nu am crezut că nu o să ruginească. Ieri am verificat tot sistemul de frânare, iar etrierele de la voi sunt complet intacte. Faceți o treabă bună!

Echipa Etrimax

Florin Calancea

General Manager


Mihaela Balota

Financial Manager


Caius Domocoș

Export Manager


Vino în echipa Etrimax!

Contactează-ne

Cum pot comanda Etrimax?

Ai decis că vrei să ai încredere în frânele tale? Vino să găsești produsele noastre în magazinele noastre online și offline. Nu ești sigur de ce ai nevoie? Pentru orice comandă, vei primi consultanță de specialitate din partea echipei noastre. În plus vei beneficia de termeni de livrare convenabili. Dorești o ofertă personalizată? Contactează echipa noastră de vânzări!

Întreabă Etrimax!
image/svg+xml

Asistență specială Etrimax.

Ai întrebări? Scrie-ne.

photo